Loma-asunnot kauniilla honkaharjulla

Upea keskisuomalainen luonto luo puitteet rentouttavalle lomallesi Keurusharjulla!

>> Käy tutustumassa kevättarjouksiimme!

Katso video: youtubeplay

Keurusharjun loma-asunnot sijaitsevat Keuruulla. Alueella on 30 hyvin varusteltua ja remontoitua loma-asuntoa, joista jokaisessa on mukavasti tilaa kuudelle hengelle (50m2). Mökkeile siis rauhassa upeiden ulkoilumaastojen ja aktiviteettien vierellä.

Keurusharjun loma-asuntojen varaus tapahtuu Mäntän Klubi Oy:n kautta.

Avainpalvelu ja check in

Varauksia voit tehdä puhelimitse ja sähköpostitse sekä suoraan
nettivarauksella www.keurusharju.fi tai www.klubin.fi
 
Mäntän Klubi Oy harjoittaa hotelli- ja ravintolaliiketoimintaa Mäntässä Kauko Sorjosen säätiön omistamissa kiinteistöissä Mäntän Klubilla ja Honkahovissa.

Asiakastiedote ​​​17.3.2020

Me Keurusharjulla seuraamme kansallisesti vallitsevaa tilannetta ja huomioimme THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, https://thl.fi) antamat ohjeistukset kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Toimintamme jatkuu normaalisti edelleen. Keskitymme tilahuollossa ja toiminnassamme erityisen hyvään hygieniaan ja toivomme, että jokainen asiakkaamme huomioi tämän myös omassa toiminnassaan.
 
THL:n päivittämän tiedotteen mukaan koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu kosketuksen kautta mutta koronavirukset eivät säily pinnoilla päiväkausia vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tartuntoja ei ole todettu.
 
Toivomme, että noudatat seuraavia ohjeita:
- Pysyttele kotona, jos tunnet olosi kipeäksi
- Pese kädet huolellisesti saippualla!
- Aivasta, yski ja niistä kertakäyttöiseen paperiliinaan ja heitä se heti roskiin!
 
Lisäksi suosittelemme, että etenkin suurentuneilta koronavirusriskialueilta palaneet matkailijat pitäisivät taukoa vierailusta kahden viikon ajan!
 
Tervetuloa viihtymään loma-asunnoissamme! Ympärillä oleva luonto ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuden hengähtää arjen keskellä.
 
Terveisin,
Keurusharjun väki

 

Keurusharju Loma-asunnot, Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu • puh. +358 (0)40 481 4980 • keurusharju@klubin.fi

© Keurusharju 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®